Денеска еден пријател ми го прати ова. Идентитетот му е заштитен затоа што се работи за безобразни и брутални суштества кои се осветиљубиви, доколку не го следиш нивниот наратив…

На ова јас си се надоврзав со мои коментари. До кои држам и немам намера да се откажам. Не го менувам речникот, иако морам да признам дека се сомневам дека дрвоглавите ќе ме разберат. Нејсе, мое беше да кажам:

Го бараат Жмицко, им излагам како сугестија. Сакам само да им ја видам моронската фаца на пацовите во БЕЛАТА ПАЛАТА. А кој знае може ќе пишат допис до ЈУТЈУБ ЛИДЕРО не смее вака да се споредува…

А само како опаска, моите настапи се далеку погледани од тие на ЛИДЕРО. Можеби затоа што никогаш не сум побарал да ми го достават прашањата однапред?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *