Ги фативме во Гази Баба со фалц обрасци, во Чаир воопшто ги нема моите обрасци (потврдено со изјави и видео), во Кисела Вода се враќани назад, наводно сум ги повлекол јас обрасците (потврдено со изјави), затворени канцеларии, вработени на пауза со саати, преместени канцеларии, недостапни вработени, неопределени одговорни (во Дојран дури 12 ден определија)… и така ред се редат сите општини, а и амбасади.
На Македонците не им е дозволено да имаат свој кандидат. На СЕВЕРЏАНИТЕ…
а веќе знаете #МанчурискиКандидат (со клик на хаштагот МАНЧУРИСКИ ќе ги видите сите постови на тема)
Напред БРАЌА!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *