*** ОВОЈ ТЕКСТ РЕДОВНО СЕ ОБНОВУВА И СЕ ДОДАВААТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ

Сајбер Команда е подкаст во кој редовно секоја сабота, во 20:00 на Јутјуб каналот на Инфомакс коментирам за историјата, политиката, секојдневието и теми кои се дел од сивата реалност.

Сценографијата е со намера дарк, ноар и сајбер панк комбинација.

Со тоа се парира на насловот на подкастот кој ја отсликува намерата на ваков начин да се дадат поинакви можни одговори од пласираните, често лажни, наративи за потребите на политичките елити.

САЈБЕР КОМАНДА СИТЕ ЕПИЗОДИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *