СКАНДАЛ. Една огромна манипулација е собирањето на потписи.

Еве доказ.

АКО НЕ СТЕ ЕДЕН ОД #МанчурискиКандидат не сте битни ни како бројка ни како Македонец.

Имаме уште видеа. Се ќе објавиме.

И во други амбасади е исто.

А и по подрачните на ДИК.

Дипломатите се всушност наградени партијаши, корумпирани неработници.

САЈБЕР КОМАНДА СИТЕ ЕПИЗОДИ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *