Изложба „Македонија во Првата светска војна“ во Воениот музеј во Стокхолм

Во Воениот музеј во Стокхолм утре ќе биде отворена изложба „Македонија во Првата светска војна“ која ја подготви Државниот архив на Република Македонија На отворањето на изложбата ќе се обратат Александра […]