Второ гостување во ТВ Плус Куманово (2019) – промената на името е голема траума!!

Еве го и првото гостување, линк подолу:

Гостување во ТВ ПЛУС во Куманово, септември 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *