Дента кога се потпиша Преспанскиот договор ние протестиравме… Додека некое се шетаа по битолските сокаци. Мислам знаете на кој мислам. Историјата ќе биде немилосрдна. Подолу видео од овој немил настан.

*

Не маваат со солзавци цело време.

Како што можете да видите очите ми солзат и со сила говорам.

Ама ако.

Ова се историски времиња и секој треба да ја даде својата жртва за да опстои Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *