Наместо сега стотина години подоцна да бидеме во подобра позиција, сега ние сме во далеку полоша состојва и државата е пред смртна опасност. Корумпираните политички елитни наместо да работат во интерес на народот се натпреваруваат кој е поблизок и сервилен на странските амбасади.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *