Стариот мој, како кандидат за пратеник на ВМРО во 1994 година. Кога си чуваш документи.

Да се потсетиме дека СДСМ ги фалсификуваше тие избори и владееше на сила до 1998 година.

Период во кој е извршена криминална приватизација и 200.000 луѓе се отпуштени од своите работни места.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *