Како реакција на фалсификуваниот конгрес во Валандово, правев трибини низ Македонија.

На истите потсетив каква е улогата на ВМРО, зошто сме основани како партија и како треба да делуваме.

Досега поминаа скоро четири години во кои партијата гние, името и Уставот се сменети и сами можете да споредите како е, а како требаше да биде.

Драго ми е што можам како ИСТОРИСКО СВЕДОШТВО да ви ги презентирам моите говори, ставови и трибини. Нема поголем непријател на МЕДИОКРИТЕТИТЕ од вистината и фактите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *