Филип Петровски кандидат за претседател на Република Македонија

,,Апелирам до ВМРО – ДПМНЕ да ја прифати мојата кандидатура и заедно да го поразиме Зоран Заев”, изјави Петровски во пораката, објавена на нeговиот фејсбук профил. Филип Петровски попладнево поднесе […]