Вечерва случајно налетав на линков и на моите книги за кои одамна не сум ни чул ни видел ништо…

Па ако некој сака да си ги има еве линк: МАТИЦА

Мислам дека не се нешто прескапи. И нагласувам дека од тоа не земам пари. За издавачот се…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *