Велам некогашен затоа што одамна е избришан, нема бекап, нема сведоштво. Бришењето на меморијата и работата на секој претходник кај нас е КОНДИЦИО СИНЕ КВА НОН.

А ако ме прашате и до денеска ниту една институција нема ваков прегледен, корисен и информативен сајт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *