Сега веќе починатиот Мирослав Спировски напиша книга за протестите од 1997. Беше љубезен уште додека беше жив да ја направи достапна за прегледување.

Подолу можете да ја преземете бесплатно, како и сите други…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *