Документарец за култниот филм ТЕТОВИРАЊЕ, во кој што имав чест да учествувам и да дадам свое видување за процесите и настаните кои филмот ги зафаќа.

Одлично снимен, врвна музика, интересни соговорници. Ако имате време погледајте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *