Утрински весник број 2637 сабота, 15 март 2008

Еве што сум напишал пред десет години. Денеска овој дневен весник веќе не постои, не постои ниту неговиот вебсајт со архивата. За среќа сум ги зачувал овие редови. Па не е лошо да се потсетиме. Се чини како некој да сака да ја заборавиме историјата…

Овие колумни ми се објавени и во книга, Мислења 2007-2008… рецензенти ми беа Венко Андоновски и Звонко Јанкуловски.

Линкот подолу, мора да се логирани на Фејсбук (за жал). Во некое догледно време ќе го преземам текстот тука…

(3) Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *