Бев Пратеник во Собранието на Република Македонија од 1998 до 2001 година. Тоа се турбулентни години. За времето поминато во Парламентот и моите активности и ставови напишав и објавив книга во 2003 година која е насловена „За НАС“.

За Нас (мојата прва книга од 2003 година)

Говор во Парламентот (стенгорамска белешка) 25.9.2001

Говор во Парламентот (стенограмска белешка) 12.10.2000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *