Газдата ги издупи!

Кога им треба ДУИ и Ахмети секогаш се лизни мазни. Изгледа дека „фелдмаршалот“ ги гледа и му се повраќа. Сепак е шеф. И тоа 20 години. Неприкосновен. Овие „нашиве“ се мали деца за него.

И изгледа му докурчија па реши малку да ги избања. Резултатот подолу во видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *