Вчера вечер Филип Петровски имаше 6то гостување во емисијата на Васко Ефтов – Во Центар. При тоа беа изнесени доста интересни информации. Емисијата траеше доста долго, скоро 90 минути но во ниеден момент не се чувствува попуштање на темпото и пресингот.

Петровски смета дека по примерот на Црна Гора и Македонија ќе има Премиер Албанец и со тоа ќе влезе во квартет од држави на Балканот. Тој рече дека елементите ни се пред очи, и само слепите нема да ги видат. Односно нема да ги видат корумпираните партии од македонскиот блок кои се борат за тендери и фотељи.

Во продолжение и некои од претходните емисии:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *