Темниот период на транзицијата на Б.Ц со 300.000 отпуштени и целиот општествен капитал приграбен од неговите блиски соработници. Добро размислете вашите родители низ што поминале, пред да гласате за ЖЕНАТА ВО БЕЛО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *