Кандидати за пратеници на Демократска Десница во 2011

Линкот ве води до комплетните листи со имиња на кандидатите на ДД во 2011.

Преживеало 10 години на ВИМЕО и нашето промотивно видео:

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ? ДЕМОКРАТСКА ДЕСНИЦА from Demokratska Desnica on Vimeo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *